Dobrodošli

Dobrodošli na PlanetBiljar

Otkriven je novi biljarski planet po imenu – planetbiljar.com. Nadamo se kako će ovaj portal postati Vaša početna stranica kada se radi biljarskim događanjima u Hrvatskoj i svijetu. Portal je zamišljen kao izvor informacija za sve biljariste i one koji će to tek postati.

Naravno kako u razvijanju portala očekujemo i Vašu podršku tako da Vas molimo da nam na email portala – This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it šaljete Vaše komentare, zanimljive linkove s tekstovima ili mečevima, linkove za live stream, Vaše slike s biljara, izvještaje ili najave s turnira odigranih u Vašem klubu i sve ostalo što bi željeli pročitati na portalu. Svaki prijedlog ili komentar je više nego dobrodošao.

PlanetBiljar traži dopisnike iz svih dijelova Hrvatske, ali i one koji bi željeli pisti o biljarskim događanjima u svijetu – snooker, pool i karambol. Ukoliko ste zainteresirani za nekakav vid suradnje javite nam se.

Što se tiče praćenja događanja nastojat ćemo biti što aktualniji. Pratit ćemo sve s naglaskom na hrvatska biljarska događanja – pool i snooker ali i sva natjecanja na kojima sudjeluju naši biljaristi. Svjetska, europska prvenstva ili Open turniri na kojima nastupaju naši igrači biti će popraćeni s twiter javljanjima preko - twitter.com/#!/BiljarskeSpike, Live txt prijenosa ukoliko nema Live streama, galerijama slika, dnevnim reportima.... Ostala biljarska događanja ćemo pratiti tako da uvijek budete aktualni s informacijama.

Ukratko, nastojat ćemo biti ažurni, dosljedni, objektivni i uvijek tu za Vas.

Posebno bih želio naglasiti kako Hrvatski biljarski savez od ove sezone pokreće projekt «Biljar u medijima». Dio tog projekta je i planetbiljar.com.

Od 25. ožujka svake nedjelje u 12.55h gledajte emisiju na Sportskoj televiziji posvećenu biljaru. U početku ćemo krenuti s snimkama finalnog dana Croatia cupa, elitnog pool natjecanja (četvrtfinale, polufinale i finale po principu svaki tjedan jedan meč). U planu je pokretanje snimanja i za snooker ali i stvaranje emisija o biljaru koje bi prikazivali profile naših igrača, škole biljara....

Svaki finalni dan Croatia cupa biti će popraćen LIVE streamom s četiri kamere, dva komentatora, grafikom.... i to sve besplatno za ljubitelje biljara i one koji će to tek postati.

Nadamo se kako ćemo uz Vašu pomoć postati ono što biljaru u Hrvatskoj definitivno fali – biljarski portal s informacijama iz svijeta biljara te kako će planetbiljar.com postati Vaša glavna stranica kada se radi o biljaru.

Završit ćemo s citatom Nikole Tesle o biljaru: «Biljar je najsuptilnija igra perfekcije i logičnosti, satkana od šahovske kombinatorike, zakona fizike i izvanredne povezanosti čovečjeg uma i tjelesne motorike.”

Vaš PlanetBiljar.com

p.s. napominjemo kako se portal tek puni sadržajima te Vas molim da u početku imate razumjevanja prema mogućim greškama u radu. Hvala.

 

Aktualna događanja

Memorijal Ljubljana - 21. - 22. studeni

Planet TV

Pokrenuli smo Planet Biljar Vimeo kanal na kojem se mogu pogledati mečevi snimljeni u vrhunskoj produkciji.

Na već ranijem pokrenutom Youtube kanalu - HBS YouTube kanal - možete pronaći starije mečeve, ali i one koji ne zadovoljavaju HD kriterije.

Saznajte više

BiljarskeCrtice

Opširnije na...

Postani novinar

image

Želite li pisati za PlanetBiljar.com?
Imate zanimljiv link koji želite podijeliti?
Naišli ste na super snimku meča?
Podijelite link za live stream.
Imate nekakav prijedlog?
Javite i kritike na naš rad.
Javite nam se na email